Ce calitati trebuie sa aiba un tehnician extensii gene?

Profesia de tehnician extensii gene este una extrem de populară pe care multe femei își doresc să o învețe și să o practice. Deși poate părea ușoară, această meserie implică anumite aspecte importante care trebuie avute în vedere. Astfel, o persoană care dorește să lucreze în această nișă trebuie să aibă anumite calități, precum:
curs gene1. Răbdare

Aplicarea extensiilor de gene fir cu fir necesită foarte multă răbdare, deoarece este un proces migălos și minuțios. Astfel, tehnicianul trebuie să dea dovadă de calm, stăpânire de sine și concentrare pe tot parcursul procesului de aplicare al extensiilor de gene. Se lucrează cu gene mici, care trebuie mânuite încet, cu grijă, întrucât ochii clientei sunt atât de aproape.
2. Empatie
Clientele care vin pentru a-și aplica extensii de gene fir cu fir o fac pentru că doresc să se simtă mai frumoase și mai încrezătoare în pielea lor. Astfel, un tehnician extensii gene trebuie să fie foarte empatic, să înțeleagă bine dorințele clientei și să-i dovedească că este acolo pentru a o ajuta.
3. Dorință de învățare
Domeniul aplicării de gene fir cu fir este un domeniu care se află într-o continuă schimbare, trendurile modificându-se constant. Astfel, un tehnician extensii gene trebuie să fie la curent cu tot ceea ce este nou și să-și dorească să învețe și să se perfecționeze constant. Astfel, acesta trebuie să fie dispus să investească constant în cursuri de specializare și să își perfecționze tehnica de aplicare a genelor fir cu fir.
Dacă dorești să înveți tainele acestei meserii și să fii la curent cu toate schimbările înscrie-te la cursul online de extensii gene pe care îl susține trainerul premiat Paula Lupu. Doar așa vei reuși să fii un tehnician extensii gene fir cu fir cu adevărat profesionist și de succes.

Leave a comment